Dr. Molnár Péter

Kép helye

2004-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Jelenleg Gyömrő egyik vegyes (felnőtt és gyermek ellátást egyaránt nyújtó) háziorvosi körzetében, sürgősségi orvosi munkakörben, a Medextrém Kft. ügyvezető orvosaként, illetve 2011 márciusa óta a Doxolg Bt. alkalmazottjaként, háziorvosi munkakörben dolgozom. Hivatásos ALS (Advanced Life Support – magas szintű újraélesztés) és ITLS (International Trauma Life Support – nemzetközi baleseti betegellátás) oktatóként rendszeresen oktatok elsősegélyt, újraélesztést és sürgősségi betegellátást mind laikusoknak, mind egészségügyi dolgozóknak. A holisztikus szemléletű orvoslás és a primer prevenció elkötelezett híve vagyok. A Medextrém Kft. ügyvezető orvosaként ebben a szellemiségben kínálunk pácienseinknek számos lehetőséget a testi-lelki megújulásra.

Amennyiben érdekli: hogy néz ki Ön belülről, akkor jöjjön el hozzánk egy élő vércseppanalízis vizsgálatra, ahol azt is megtudhatja, hogyan őrizheti meg tartósan az egészségét.

Jó egészséget kívánok!

Dr. Molnár Péter

Dr. Simon József
1958-ban születtem, Budapesten élek. Egyetemi tanulmányaimat 1984-ben fejeztem be a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Első szakvizsgámat szülészet-nőgyógyászatból 1983-ban tettem le szintén a DOTE-n. Tovább...
Bolláné Kalmár Edit
Nővér. 1988-ban végeztem a Hatvani Egészségügyi Szakközépiskolában. 1989-től Maglódon élek. 2000-től a Doxolg Háziorvosi Bt. alkalmazottja vagyok.
Dr. Molnár Péter

A holisztikus szemléletű orvoslás és a primer prevenció elkötelezett híve vagyok. Háziorvostan szakvizsgával rendelkezem, de 2007. óta sürgősségi orvosként is tevékenykedek. 2011 márciusa óta dolgozom a Doxolg Bt.-nél.
Tovább...

Dr. Cseke L. Csaba